Sari la conținut

Campania de curățenie din centrul orașului Melbourne

Duminică, 23 aprilie 2017, voluntarii Societății Mondiale Misionare Biserica lui Dumnezeu au petrecut împreună timpul în mod constructiv pentru campania de curățenie „Melbourne Inner City Cleanup.”

Voluntarii, purtând veste strălucitoare de culoare galbenă, erau în atenția tuturor, pe măsură ce se desfășurau în oraș. Pentru a face orașul și mai frumos, au adunat gunoaiele de pe jos. Localnicii, precum și turiștii, care au fost martorii operațiunii de curățenie, i-au aprobat, spunând: „Bună treabă”, „Mulțumesc”. Ei au salutat voluntarii dedicați ale căror fețe erau strălucitoare ca ale îngerilor.

Melbourne este un oraș modern cunoscut pentru împrejurimile sale superbe. Cu toate acestea, atunci când sunt examinate îndeaproape, există multe locuri care nu sunt accesibile mașinilor de curățenie a consiliului local. De-a lungul râului erau nenumărate sticle. În mod similar, mii de mucuri de țigară acopereau frumosul peisaj de lângă stația Flinders Street. Pe străzi erau și niște gunoaie mai mari, inclusiv cutii de lapte și o valiză.

Campania Melbourne Inner City Cleanup a fost un succes deplin. Cei peste 90 de voluntari au colectat în jur de 330 kg de deșeuri. Grupul a împărțit cu grijă gunoiul în 34 de pungi de reciclare și 32 de pungi pentru gunoi furnizate de „Cleanup Australia Day”. Raj Kapoor, reporter de la ziarul Sada Desh Punjabi din India, a lăudat munca plină de pasiune a Bisericii lui Dumnezeu din Melbourne. El a spus: „Sunt atât de fericit să văd Biserica lui Dumnezeu îngrijind această țară ca o familie. Tocmai am venit aici din India și sunt atât de fericit că am întâlnit o familie așa de frumoasă”. El a fost bucuros să audă că această campanie de curățenie se întinde pe 2700 de regiuni din 175 de țări, inclusiv India. „Sunteți cu adevărat mesageri ai lui Dumnezeu”, a concluzionat el.

Voluntarii s-au bucurat de această zi. Printre ei, Jenny, o elevă de liceu. Ea a spus: „Mă simt foarte bine pentru că în scoală nu obișnuiam să fac curățenie. Deci, mă bucur foarte mult să am această ocazie, ca tânăr, să fac această curățare a centrului orașului Melbourne cu Biserica lui Dumnezeu. Îmi place să ajut comunitatea și să-l preamăresc pe Dumnezeu Tatăl și pe Dumnezeu Mama”.

Guvernatorul statului Victoria, Excelența sa, onorabila Linda Dessau și dl Anthony Howard QC au trimis o scrisoare personală voluntarilor bisericii. Scrisoarea a mulțumit acestora pentru rolul important pe care îl joacă în comunitatea locală, încurajându-i de asemenea să continue la fel.

În plus, deputatul federal Adam Bandt a trimis, de asemenea, o scrisoare grupului. A avut ocazia să recunoască și să mulțumească participanților pentru contribuția lor la îngrijirea spațiilor verzi din Melbourne. În plus, Cr Cathy Oke, președintele portofoliului de mediu, a organizat un ceai de dimineață pentru unii dintre voluntary, la exclusivistul salon Queens din Melbourne, pentru a le mulțumi personal. Biserica lui Dumnezeu va desfășura următoarea campanie de curățenie pe plaja Mordialloc pentru a răspândi dragostea lui Dumnezeu Mama. Biserica lui Dumnezeu desfășoară acțiuni de curățenie în fiecare lună, ca parte a efortului lor continuu pentru durabilitatea ecologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *