Sari la conținut

Campania de curățenie din Tai Seng, 2017

La 21 mai 2017, voluntarii Societății Mondiale Misionare Biserica lui Dumnezeu s-au adunat pentru a desfășura o campanie de curățenie în Tai Seng.

Tai Seng este clasificat ca o zonă industrială unde își desfășoară activitatea multe fabrici și birouri. Într-o astfel de societate cu un ritm rapid, oamenii sunt adesea prinși în stresul vieții lor de zi cu zi. Rareori au șansa să aibă grijă de mediul înconjurător. Biserica lui Dumnezeu recunoaște importanța menținerii orașului curat și speră să pledeze pentru un spirit activ de voluntariat.

Dimineața devreme, voluntarii echipați cu veste verzi s-au adunat pentru a participa la campania de curățenie Tai Seng. Plină de entuziasm, toată lumea era gata să-și facă partea pentru comunitate. După o scurtă informare, voluntarii au fost împărțiți în grupuri în funcție de vârstă. De acolo, au pornit spre zonele lor desemnate pentru a le curăța.

În ciuda arșiței urmată de o scurtă burniță, zâmbetele nu au părăsit niciodată fețele voluntarilor. În conformitate cu învățătura lui Hristos de a fi sarea și lumina lumii, voluntarii erau dornici să strălucească gloria lui Dumnezeu prin faptele lor bune.

Singapore se mândrește ca fiind „Orașul Grădină”. Acest lucru este posibil numai prin eforturile ascunse, de a menține orașul curat, ale fiecărui individ. Pe măsură ce voluntarii au început să strângă gunoiul, au realizat importanța rolului fiecărei persoane de a contribui în societate.

Deși Singapore este cunoscut ca un oraș curat, voluntarii au găsit o mulțime de gunoaie neglijate împrăștiate pe străzi. Mucuri de țigară, sticle goale, resturi de metale și tot felul de alte gunoaie au fost colectate în vecinătatea Tai Seng. Prin această campanie de curățenie, au fost adunate în total 77 de pungi de gunoi. „Evenimentul ne-a oferit o șansă să strălucim gloria Tatălui Ceresc și a Mamei și totodată o ocazie bună de a petrece împreună un timp cu folos. În timpul curățeniei am întâlnit oameni din cartier pe care, de obicei, nu îi întâlnim. Este un sentiment frumos”, a declarat Rachel Goh, 25 de ani, voluntar. Dorind să strălucească gloria lui Dumnezeu și să dea înapoi societății, Biserica lui Dumnezeu intenționează să desfășoare mai multe astfel de activități în viitor, sperând că mai mulți oameni se vor alătura eforturilor lor de a menține orașul curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *