Sari la conținut

Campanie record de donare de sânge din 2015

„Pompierii sunt considerați eroi de către publicul larg, însă eu cunosc un alt erou pe care ei nu îl văd. Donatorii de sânge sunt eroi de zi cu zi care nu primesc multă recunoaștere sau mulțumiri, dar sunt aici să vă transmit din nou mulțumiri pentru efortul vostru de salvare a vieților”, a spus Jeffrey Cool, un pompier în rezervă de la Rescue 3 din Bronx, New York. A participat la Mega Blood Drive 2015 ca invitat special.

Jeffrey și-a împărtășit recunoștința pentru donatorii de sânge care i-au salvat viața în 2005, când a trebuit să sară dintr-o clădire în flăcări. A fost nevoie de 72 de produse de sânge pentru a i se salva viața după ce ambele artere femurale i-au fost rupte. El și-a împărtășit povestea unui auditoriu de aproximativ 500 de voluntari care așteaptă să doneze sânge la Campania record de donare de sânge din 2015, organizată de Societatea Mondială Misionară Biserica lui Dumnezeu pentru al doilea an consecutiv.

Realizând lipsa de sânge din lunile de vară, voluntarii Bisericii lui Dumnezeu și-au suflecat din nou mânecile pentru a ajuta la salvarea vieților oamenilor pe care poate nu i-ar întâlni niciodată.

Aproximativ 2.000 de voluntari au ajuns la centrul Kimmel din New York, duminică, 9 august 2015, venind din sud, din Florida, până la nord, din New Hampshire. În cămășile lor specifice galben aprins, membrii s-au adunat duminică devreme în Washington Square Park din New York West Village, pentru a începe ziua.

Când flibotomiștii (personal specializat în recoltarea sângelui) de la Centrul de sânge din New York și Crucea Roșie Americană erau gata și tabelele de înregistrare au fost stabilite, donatorii voluntari au început să intre și donarea nu s-a oprit decât după-amiaza târziu. În numai șapte ore, cele două centre au colectat mai mult de 1400 de unități de sânge. Pentru Centrul de sânge din New York, acest lucru nu a mai fost întâlnit la niciun alt grup. Această campanie de donare deține recordul pentru cel mai mult sânge colectat vreodată într-o oră și cele mai multe celule roșii duble colectate într-o campanie.

„Acești oameni care au donat sângele care mi-a salvat viața nu s-au gândit la rasa, culoarea sau religia persoanei care le-ar fi putut folosi sângele. Ei au făcut-o pentru că știau că pot salva viața cuiva.” Jeffrey Cool a înțeles mintea celor care donează sânge.

Voluntarii Bisericii lui Dumnezeu desfășoară cu altruism activități comunitare și donări de sânge. Urmând mintea, inima și exemplul Mamei Cerești, care sacrifică totul copiilor Ei, voluntarii Bisericii lui Dumnezeu vor lucra continuu pentru a face lumea un loc mai bun pentru întreaga omenire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *