Sari la conținut

Înveselind rezidenții de la centrul de sănătate și recuperare pentru vârstnici Maywood

Voluntarii de la Biserica lui Dumnezeu din Ridgewood au petrecut duminica trecută, înveselind rezidenții Centrului pentru Sănătate și Recuperare Maywood, ca parte a Zilei Serviciului Voluntar de pe Coasta de Est 2016. Printr-o gamă largă de activități, inclusiv spectacole optimiste, concursuri de cântece și dansuri, voluntarii speră să ridice moralul rezidenților vârstnici. Starea de spirit și atmosfera plină de viață au făcut înviorat ritmul seniorilor.

Voluntarii au organizat evenimentul în colaborare cu liderii Departamentului de Activități.

Și au fost mai mult decât bucuroși să lucreze cu Biserica lui Dumnezeu.

Barbara și Penny, sursele obișnuite de sprijin și de divertisment pentru rezidenți, au remarcat cât de ușor a fost să aibă grijă de aceștia cu 30 de voluntari care îi îngrijeau și îi mângâiau. Nu numai că voluntarii și-au întreținut rezidenții, dar au desfășurat și alte activități. I-au plimbat, au pregătit prânzul și apoi, le-au oferit un program de divertisment pe tot parcursul zilei. „Tocmai ai adus atâta fericire în viața lor, nu vor uita niciodată acest lucru și nici noi”, a spus Barbara, unul dintre liderii de activități. „De obicei nu vedem grupuri de tineri dintr-o biserică care să facă astfel de activități de voluntariat”.

Rezidenților le-a plăcut să joace Karaoke și „Guess That Song Show” cu voluntarii. Chiar și Corul Bisericii lui Dumnezeu a făcut o interpretare a filmului „Tu mă ridici”. La întrebarea dacă au petrecut bine, locuitorii n-au avut decât lucruri pozitive de spus.

Un rezident a spus în glumă: „Nu m-am distrat așa bine în viața mea, nici chiar atunci când m-am căsătorit.” Un alt rezident, întrebat despre partea sa preferată a evenimentului, a exclamat: „Totul! Cred că întregul eveniment a fost partea mea preferată.”

Nu este prea mult să spunem că voluntarii au adus entuziasm și bucurie în inimile rezidenților. Prin aceste tipuri de evenimente, Biserica lui Dumnezeu continuă să servească societatea prin voluntariat dezinteresat. Acesta este un aspect important al angajamentului membrilor Bisericii de a urma exemplul lui Hristos de a ne sluji vecinii.

Vizita la Centrul Maywood a fost una dintre cele 25 de evenimente de voluntariat care au avut loc duminică. Locațiile de pe Coasta de Est, Puerto Rico și chiar Republica Dominicană au găzduit diverse evenimente de voluntariat, ca parte a Zilei Serviciului Voluntar de pe Coasta de Est 2016. Aceste eforturi au făcut parte dintr-o campanie multistatală care a subliniat importanța voluntariatului. Voluntarii Bisericii lui Dumnezeu sunt dornici să-și servească comunitățile chiar mai mult după ce au primit Premiul Reginei pentru Serviciul Voluntar. Este cel mai impresionant premiu din Regatul Unit acordat organizațiilor care aduc contribuții excepționale comunităților lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *