Sari la conținut

Despre noi

Biserica lui Dumnezeu în lume

Conform profețiilor, Hristos Ahnsahnghong a înființat Societatea Mondială Misionară Biserica lui Dumnezeu și în prezent există peste 7,500 de Biserici locale din 175 de țări, milioane de mesionar Urmând învățăturile lui Dumnezeu Mamă care a dat un exemplu de „a oferi dragoste”, Biserica schimbă cu căldură lumea.

Biserica lui Dumnezeu păstrează adevărul pur al Bisericii timpurii

Biserica lui Dumnezeu învață adevărul și credința Noului Legământ că Isus, care a venit pe acest pământ cu 2,000 de ani în urmă, Însuși a întată Chiar dacă Isus a învățat Paștile, Sabatul, cele șapte sărbători de rei ori, etc., pe măsură ce timpul trecea, poruncile lui Dumnezeu au fost schimbate. Restaurăm adevărul și credința Noului Legământ al Bisericii timpurii, bazat pe Biblie.

Biserica lui Dumnezeu pune dragostea adevărată în practică

În conformitate cu învățăturile bune ale lui Dumnezeu Mama, membrii Bisericii lui Dumnezeu practică dragostea lui Dumnezeu prin diverse acțiuni de voluntariat; campanii de curățenie la nivel mondial, acțiuni de donare de sânge, ajutor în caz de catastrofe, sprijin comunitar etc. Ca o recunoaștere a acestor acțiuni, biserica a primit peste 3300 de premii, printre care Premiul Președintelui pentru Voluntariat (PVSA) de la Barak Obama, Premiul Reginei pentru Serviciul Voluntar (QAVS) din Regatul Unit, de la guvernele țărilor de frunte și organizațiile autoritare.

Biserica lui Dumnezeu crede în Dumnezeu Tatăl (Mat 6: 9) și Dumnezeu Mama (Gal 4:26). Vino la Biserica lui Dumnezeu și descoperă adevărul pur al Bisericii timpurii pe care Isus Hristos l-a stabilit acum 2,000 de ani.

Apoc 22:17 Şi Duhul şi Mireasa zic: „Vino!” Şi cine aude să zică: „Vino!” Şi celui ce îi este sete să vină; cine vrea, să ia apa vieţii fără plată!