Sari la conținut

Premiul Președintelui pentru Serviciul Voluntar 2015

Premiul Președintelui pentru Serviciul Voluntar este acordat Societății Mondiale Misionare Biserica lui Dumnezeu din Denver de către Corporația pentru Serviciul Național și Comunitar ca recunoaștere și apreciere pentru angajamentul lor de a ne întări națiunea și comunitățile prin intermediul serviciului de voluntariat.

Corporația pentru Serviciul Național și Comunitar

Felicitări pentru primirea Premiului Președintelui pentru Serviciul Voluntar și vă mulțumim că ați ajutat la soluționarea celor mai urgente nevoi din comunitatea dvs. și din țara noastră.

În Scrisoarea mea Inaugurală, am afirmat că avem nevoie de o nouă eră de responsabilitate – o recunoaștere din partea fiecărui american că avem îndatoriri pentru noi înșine, pentru națiunea noastră și pentru lume. Acestea sunt îndatoriri pe care nu le acceptăm din constrângere, ci mai degrabă le înfruntăm cu bucurie, fermi în cunoașterea faptului că nu există nimic mai satisfăcător pentru suflet decât dedicarea totală unei sarcini dificile. Serviciul dvs. de voluntariat demonstrează angajament față de comunitatea dvs., care duce America cu un pas mai aproape de marea ei promisiune.

Națiunea noastră se confruntă cu cea mai dificilă criză economică a generației actuale. Vom reînnoi America numai dacă vom lucra împreună. Persoanele fizice, sectorul privat și guvernul trebuie să-și unească eforturile pentru a face schimbări reale și durabile, astfel încât fiecare persoană să aibă posibilitatea de a-și atinge potențialul.

În timp ce guvernul poate deschide mai multe oportunități pentru a deservi comunitățile, depinde de fiecare dintre noi să profităm de aceste oportunități. Vă mulțumim pentru devotamentul față de acțiunile de voluntariat și pentru că faceți tot ce puteți pentru un viitor mai bun pentru marea noastră națiune. Barack Obama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *